Dank woord!

Dank, grote dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, lopers en supporters!  Wederom kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde RaboZomerAvondloop. Een aantal kleine wijzigingen zijn er door gevoerd in deze tweede editie.
De meest in het oog springend zijn de nieuwe borden (kilometer aanduiding en wegwijzers) maar ook de waterpost geheel ingevuld en georganiseerd door de Rabobank.
Enthousiast werdt er ook gereageerd op de flessen melk voor de winnaars en de verloting van de prijzen op startnummer.
Maar ook de wandeltocht is een serieus onderdeel met een mooie deelname. 
Met de sponsoren en de vele vrijwilligers hebben we er alles aan gedaan om de lopers en wandelaars een goed georganiseerd evenement te bieden. Gezien de vele positieve reacties is dat goed gelukt. 
Een paar kleine verbeterpuntjes nemen we mee naar volgend jaar.  
Graag willen we gebruik maken van de gelegenheid om hierbij de volgende (3e)RaboZomerAvondloop onder de aandacht te brengen. Zet het vast in je agenda! Noteer het in je telefoon! Vrijdag 26 juni 2020 3e RaboZomerAvondloop 
Zoals jullie zien is de RaboZomerAvondloop dan op vrijdagavond in plaats van zaterdagavond. De reden is dat onze omni-vereniging Avanti-Wilskracht op zaterdag 27 juni het 90-jarig lustrumfeest viert.
Wij hebben er daarom voor gekozen om de RaboZomerAvondloop op vrijdagavond te houden, zodat we de lopers en wandelaars alle aandacht en ruimte te kunnen geven.  
Houd uiteraard onze mailing en website in de gaten voor verdere informatie!