Even voorstellen

Coördinator vrijwilligers stelt zich voor: 

Ik ben Lydia van den Akker. In 2003 ben ik bij de beginnersgroep van Avanti gestart met hardlopen. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik nog altijd lid ben van de loopgroep. Vorig jaar ben ik lid geworden van de wedstrijdcommissie die de RaboZomerAvondloop organiseert. Het is mijn taak om de vrijwilligers te regelen en te zorgen dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Een hele klus, als je bedenkt dat er vorig jaar ca. 60 vrijwilligers waren. Gelukkig is alles vorig jaar goed verlopen en willen veel van de vrijwilligers ook dit jaar weer helpen! We doen samen ons best om ervoor te zorgen dat jullie in een prettige sfeer over een veilig parcours kunnen lopen.


Michel Olde Benneker

Ik ben Michel Olde Benneker en ben al zo’n 40 jaar lid van Avanti Wilskracht.

Als kind ben ik begonnen bij de afdeling voetbal en ik heb daar alle elftallen doorlopen. Harry Wielinga was mijn trainer bij de jeugd en bij het 1e elftal. Hij heeft me later ook gemotiveerd om aan te sluiten bij de loopgroep. Hardlopen deed ik al wel, maar daar zat geen structuur in. De intervaltrainingen en (langzame) lange duurlopen hebben me wel wat andere inzichten gebracht. Tijdens deze lange duurlopen kan je uitgebreide gesprekken voeren. Zo kreeg ik van Harry de vraag of ik me niet wilde inzetten voor de wedstrijdcommissie voor een nieuw te organiseren loop. Het voorzitterschap van de wedstrijdcommissie van de RaboZomerAvondloop dus. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat alle afdelingen binnen onze commissie een geheel worden en dat we het samen tot een succesvol en wederkerend evenement maken. Ik ben graag van alles op de hoogte en ik hou van korte lijnen. Het is prachtig om te zien hoe fanatiek en gedreven iedereen in de commissie is, zonder uitzondering! Samen maken we er 22 juni een mooie 2e RaboZomerAvondloop van.


Peter Muntel

Mijn naam is Peter Muntel. Reeds van het begin(1998)lid van de loopgroep Avanti-Wilskracht. Ik loop hard vanaf 1990. Mijn helaas overleden vriend (Harold van Ende )heeft mij destijds overgehaald om te komen hardlopen bij Avanti. Hij was samen met nog wat anderen ook de initiator van de Rabo Nieuwjaarsloop. Ik had als taak gekregen om de inschrijving en tijdregistratie te verzorgen. Hiervoor werd ik op stage gestuurd bij een aantal bekende hardloop wedstrijden hier in Twente. De inschrijving en de tijdregistratie heb ik 10 jaar met veel plezier gedaan. Daarna ,wanneer mogelijk, hielp ik op de wedstrijddag mee bij de inschrijving.
Mijn hoofdtaak voor de Rabo ZomerAvondloop is het onderhouden van de website en waar mogelijk deze te vernieuwen/verbeteren.


Eric Beumers

Ik ben Eric Beumer en ben naast actief lid van de loopgroep ook hardlooptrainer
bij Avanti-Wilskracht.
Vorig jaar heb ik samen met andere vrijwilligers met veel plezier het parcours van de RaboZomerAvondloop afgezet en dit jaar coördineer ik het start- en finish gebied op het Zoutendijk. Er komen opblaasbare bogen te staan bij de ingang van het terrein en natuurlijk op de start- en finishlijn. Daarnaast zorgen we voor gezellige muziek en wordt de geluidsinstallatie gereed gemaakt voor onze omroeper. Verder wordt het terrein zodanig ingericht zodat de deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op deze prachtige wedstrijd.