Even voorstellen

Lydia van den Akker

Ik ben Lydia van den Akker. In 2003 ben ik bij de beginnersgroep van Avanti gestart met hardlopen. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik nog altijd lid ben van de loopgroep. Vorig jaar ben ik lid geworden van de wedstrijdcommissie die de RaboZomerAvondloop organiseert. Het is mijn taak om de vrijwilligers te regelen en te zorgen dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Een hele klus, als je bedenkt dat er vorig jaar ca. 60 vrijwilligers waren. Gelukkig is alles vorig jaar goed verlopen en willen veel van de vrijwilligers ook dit jaar weer helpen! We doen samen ons best om ervoor te zorgen dat jullie in een prettige sfeer over een veilig parcours kunnen lopen.

Michel Olde Benneker

Ik ben Michel Olde Benneker en ben al zo’n 40 jaar lid van Avanti Wilskracht.

Als kind ben ik begonnen bij de afdeling voetbal en ik heb daar alle elftallen doorlopen. Harry Wielinga was mijn trainer bij de jeugd en bij het 1e elftal. Hij heeft me later ook gemotiveerd om aan te sluiten bij de loopgroep. Hardlopen deed ik al wel, maar daar zat geen structuur in. De intervaltrainingen en (langzame) lange duurlopen hebben me wel wat andere inzichten gebracht. Tijdens deze lange duurlopen kan je uitgebreide gesprekken voeren. Zo kreeg ik van Harry de vraag of ik me niet wilde inzetten voor de wedstrijdcommissie voor een nieuw te organiseren loop. Het voorzitterschap van de wedstrijdcommissie van de RaboZomerAvondloop dus. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat alle afdelingen binnen onze commissie een geheel worden en dat we het samen tot een succesvol en wederkerend evenement maken. Ik ben graag van alles op de hoogte en ik hou van korte lijnen. Het is prachtig om te zien hoe fanatiek en gedreven iedereen in de commissie is, zonder uitzondering! Samen maken we er 22 juni een mooie 2e RaboZomerAvondloop van.

Peter Muntel

Mijn naam is Peter Muntel. Reeds van het begin(1998)lid van de loopgroep Avanti-Wilskracht. Ik loop hard vanaf 1990. Mijn helaas overleden vriend (Harold van Ende )heeft mij destijds overgehaald om te komen hardlopen bij Avanti. Hij was samen met nog wat anderen ook de initiator van de Rabo Nieuwjaarsloop. Ik had als taak gekregen om de inschrijving en tijdregistratie te verzorgen. Hiervoor werd ik op stage gestuurd bij een aantal bekende hardloop wedstrijden hier in Twente. De inschrijving en de tijdregistratie heb ik 10 jaar met veel plezier gedaan. Daarna ,wanneer mogelijk, hielp ik op de wedstrijddag mee bij de inschrijving.
Mijn hoofdtaak voor de Rabo ZomerAvondloop is het onderhouden van de website en waar mogelijk deze te vernieuwen/verbeteren.

Eric Beumer

Ik ben Eric Beumer en ben naast actief lid van de loopgroep ook hardlooptrainer
bij Avanti-Wilskracht.
Vorig jaar heb ik samen met andere vrijwilligers met veel plezier het parcours van de RaboZomerAvondloop afgezet en dit jaar coördineer ik het start- en finish gebied op het Zoutendijk. Er komen opblaasbare bogen te staan bij de ingang van het terrein en natuurlijk op de start- en finishlijn. Daarnaast zorgen we voor gezellige muziek en wordt de geluidsinstallatie gereed gemaakt voor onze omroeper. Verder wordt het terrein zodanig ingericht zodat de deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op deze prachtige wedstrijd.

Nic Bovenius

Hoi ik ben Nic Bovenius en loop al enkele jaren mee met de loopgroep van Avanti. In de afgelopen jaren ben ik benaderd om als lid toe te treden bij de wedstrijdcommissie, in de eerste jaren bij de nieuwjaarsloop, die vorig jaar is vervangen door de Rabo Zomer Avondloop.
Na aanleiding van de positieve reacties op de eerste RZA van vorig jaar hebben we besloten om van de RZA een jaarlijkse event te maken.
We zijn vanaf vorig jaar oktober weer bezig met de tweede editie van de RZA. Ontwerpen van de banners en flyers, en contacten leggen met verschillende sponsoren die ons van harte steunen, was één van mijn bezigheden.
Nu het dichterbij komt, zijn we bezig om de besproken zaken uit te gaan voeren. Voor mij betekent dit vrijdags voor de loop het parcours uit te gaan zetten, met enkele vrijwilligers. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen die meeloopt veilig kan genieten en hardlopen.
Al met al een hele gave uitdaging om het event net als vorig jaar tot een succes te maken.
Graag zie ik je op 22 juni bij de Rabo Zomer Avondloop.

Karel de Jong

Karel de Jong lid wedstrijdcommissie belast met parcours en pr bij andere evenementen.

Mijn naam is Karel de Jong en sinds een aantal jaren lid van de loopgroep van Avanti-Wilskracht. Ik loop zelf al langere tijd hard, meestal met een straatgenoot, maar, zoals dat gaat, komt de klad er in of zijn er andere interesses. Om een stok achter de deur te hebben heb ik mij bij Avanti aangesloten , en lopen in een groep is natuurlijk veel leuker en gezelliger! Vorig jaar heb ik hand en span diensten verleend bij de RaboZomerAvondloop, dit jaar houd ik mij bezig met de opbouw van het parcours en zorg voor promotie van de RZA bij hardloopevenementen in de buurt. Tot ziens allemaal op 22 juni!

Eddie Vaanholt

Hallo, ik ben Eddie Vaanholt en inmiddels al zo’n 15 jaar lid van de loopgroep Avanti-Wilskracht.
Daarvoor heb ik 20 jaar gevoetbald bij de roemruchtige vereniging Vosta. Ik heb jarenlang het asfalt geteisterd, maar ben de laatste jaren ook steeds meer een liefhebber geworden van het lopen door de natuur oftewel trail running.
Mijn hoofdtaak voor de RaboZomerAvondloop is het verzorgen van de voor- en na-inschrijvingen.
Uiteraard hoop ik op veel deelnemers, waarbij onze eigen loopgroep natuurlijk niet mag achterblijven.
Dus nogmaals een oproep: schrijf je alvast in!