Wateronthardershop

Deze keer willen wij graag Wateronthardershop.nl aan u voorstellen als één van onze gewaardeerde sponsoren. De ondernemer hierachter, Benno Voogsgeerd is een echte Glanerbrugger al jaren betrokken bij Avanti Wilskracht.

“Hard” (d.w.z. verkalkt) water is een groot probleem in menig huishouden en meerdere leden (van de loopgroep) zijn al zeer enthousiast over het gebruik van de oplossing die Wateronthardershop.nl levert, in qua product en service Het onthardt het kraanwater en gaat daarmee verkalking van kranen en dure apparatuur tegen, maakt apparaten energiezuiniger en bovenal: Het scheelt een bult poetswerk 😊.
In de volgende link een filmpje waarin alles goed uitgelegd wordt:
https://www.facebook.com/654156984622523/videos/970852822952936/
Als loopgroep van Avanti Wilskracht hebben we samen met Wateronthardershop.nl een mooie actie bedacht waarvan zowel u als consument én Wateronthardershop.nl, maar ook Avanti Wilskracht als verenging profieert. Mocht u geinteresseerd zijn in een goede waterontharder voor een scherpe prijs met een goede service, koop deze dan bij Wateronthardershop.nl en u ondersteunt hiermee de Avanti Loopgroep.
(Uw lotnummer gratis voor alle lopers en aan te schaffen op de 23e dient als bewijs meegenomen te worden)

Wateronthardershop.nl
Najaarsweg 21A
7532SK, Enschede
Tel: 053-461 1611