Praktische Informatie

Afstanden:
Bij de Rabo Zomer Avondloop is er keuze uit 2 afstanden: de 5 of 10 kilometer.

Starttijd:
Voor beide afstanden is de start om 19 uur, vanaf sportpark het Zoutendijk.

Startnummer:
Het startnummer kun je op de dag zelf ophalen (vanaf 17.30 uur) in de tent op het sportpark. We sturen het startnummer dus niet van tevoren op.

Tijdregistratie:
De tijdregistratie vindt plaats met een chip, die je bij het afhalen van je startnummer ontvangt. De chip kun je met een bijgeleverde tiewrap aan je schoen bevestigen. Het gebruik van de chip is gratis. Vergeet de chip na afloop van de wedstrijd niet in te leveren! Lever je de chip niet in, dan brengt de organisatie hiervoor 2 euro in rekening.

Parkeren:
Er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Parkeren is mogelijk bij het sportpark. Is deze parkeerplaats vol, dan kun je in de berm langs de parallelweg richting Glanerbrug parkeren. Ook kun je gebruik maken van de parkeerplaats van het Fysio Team, aan de Esmarkelaan 170.

Kleedruimte/douches:
Op het sportpark zijn kleedruimtes met douches aanwezig.

Belangrijk: laat geen waarde spullen achter in de kleedruimtes, de organisatie is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen spullen.

Herinnering:
Na afloop kun je bij het inschrijfbureau een leuke herinnering ophalen.

Verzorgingsposten:
Op de 10 kilometerroute is een waterpost aanwezig, op ongeveer 5 kilometer.

Prijzen:
Bij beide afstanden zijn er prijzen beschikbaar. Zowel voor dames als heren zijn er prijzen voor de nummers 1,2 en 3.

Prijsuitreiking:
De prijsuitreiking is in de kantine van het sportpark:

19.45 uur   5 kilometer
20.30 uur   10 kilometer

Kansspel ter promotie van Avanti-Wilskracht Loopgroep:

We zijn opzoek naar meer leden daarom ter promotie deze loopwedstrijd en verloting op Sportpark Het Zoutendijk.Bewegen is gezond en goed voor lichaam en geest. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers vindt minimaal 2x per week in verschillende groepen trainingen plaats.Aanmelden kan via onze website of vraag iemand die reeds lid is om in contact te komen 1x per jaar starten we met een beginnersgroep een groot deel van hen loopt 22-6 ook mee met de wedstrijd.Aansluitend aan de prijsuitreiking van de winnaars van de loopwedstrijd  (20:30/20:45) volgt een verloting (ter promotie van de Loopgroep) waarbij je volgende prijzen kan winnen;Hoofdprijs een elektrische fiets van Cannondale, Mountainbike clinic, waardebonnen, hardloopschoenen en rugzakken tbv hardlopen.

Voorwaarde is dat de winnaar op het terrein (Het Zoutendijk) aanwezig moet zijn en zich kenbaar dient te maken anders wordt overgegaan op een nieuwe trekking.

Het lot overlegd moet worden ter controle en geldigheid.

Minderjarigen dienen goedkeuring te hebben van hun ouder/voogd. (Voordat de prijs daadwerkelijk overhandigd wordt, dient zal de minderjarige bij moeten worden gestaan door minimaal 1 ouder/voogd)

Alle genoemde prijzen worden verloot.

EHBO:
Op diverse punten langs het parcours en bij de finish is EHBO aanwezig.

Voorwaarden deelname:
Deelname aan de Rabo Zomer Avondloop is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Voor verdere voorwaarden verwijzen we je naar de pagina “wedstrijdreglement”.